ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ

Ξεκλείδωσε τις δυνάμεις σου και κέρδισε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.

Σκέψου τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους που γνωρίζεις. Θα στοιχημάτιζα ότι είναι πολύ καλοί με τους ανθρώπους, πολύ παραγωγικοί και σκέφτονται διαφορετικά από τους περισσότερους. Τους ζηλεύεις; Δεν χρειάζεται! Μπορείς να μάθεις και εσύ τις ίδιες δεξιότητες μελετώντας αυτό το ψηφιακό βιβλιο !

ΤΩΡΑ ΜΕ 2.99€ 5.99€
ΝΑΙ! ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
Άμεση Προσβαση
Στο eBook "ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ" Θα Μάθεις...
Κεφάλαιο 1ο: Αυθυποβολή

Σε αυτό το κεφάλαιο θα μάθουμε για την σημασία της αυθυποβολής και πως μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε, με απλό τρόπο, έτσι ώστε μπορέσουμε να καταφέρουμε τους στόχους μας.

Κεφάλαιο 2ο: Εξειδικευμέμενες Γνώσεις

Οι γενική εκπαίδευση που μας διδάσκουν στα σχολεία / σχολές δεν είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους και τα όνειρα μας. Θα δούμε τη σημασία της εξειδικευμένης γνώσης και πως αυτή μπορεί να μας βοηθήσει να τα καταφέρουμε.

Κεφάλαιο 3ο: Οργανωμένος Σχεδιασμός

Σε αυτό το κεφάλαιο θα μάθουμε την σημασία της οργανωμένης ομάδας και το πόσο σημαντικό είναι τα μέλη της ομάδας να είναι συντονισμένα, για την επίτευξη του στόχου.

Κεφάλαιο 4ο: Λήψη αποφάσης

Είναι σημαντικό να ξέρουμε πότε πρέπει να παίρνουμε γρήγορες και σωστές αποφάσεις και πότε πρέπει να είμαστε σε θεση να αλλάζουμε τις αποφάσεις μας. Η αποφασιστικότητα παίζει μεγάλο ρόλο στην επιτυχία μας.

Κεφάλαιο 5ο: Επιμονή και Υπομονή

Θα δούμε πως οι επιτυχημένοι άνθρωποι κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο που βρίσκονται τώρα. Το σίγουρο είναι πως δεν έφτασαν εδώ που είναι από την μια μέρα στην άλλη. Η επιμονή και η επιμονή είναι στοιχείο του χαρακτήρα τους.

ΝΑΙ! ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
Άμεση Προσβαση