Σχέσεις

Τελευταία Ενημέρωση: 17 December, 2022

Υποφέρει η Σχέση σας; Αυτά τα 5 Σημάδια Σημαίνουν ότι Ήρθε η Ώρα να Χωρίσετε

Κανείς δεν θέλει να σκεφτεί την πιθανότητα να χωρίσει με τον σύντροφό του, αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητο για την υγεία και την ευτυχία και των δύο ατόμων. Αν αναρωτιέστε αν η σχέση σας υποφέρει και μπορεί να είναι καιρός να χωρίσετε, εδώ είναι 5 σημάδια που πρέπει να προσέξετε.

Ελλειψη επικοινωνίας. Οι υγιείς σχέσεις χτίζονται στην ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία. Εάν εσείς και ο σύντροφός σας αγωνίζεστε να μιλήσετε ανοιχτά και ειλικρινά μεταξύ σας, θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι η σχέση σας υποφέρει.

Έλλειψη οικειότητας. Η οικειότητα είναι ένα σημαντικό μέρος κάθε σχέσης. Εάν εσείς και ο σύντροφός σας δεν νιώθετε πλέον στενοί ή συνδεδεμένοι ο ένας με τον άλλον, θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι η σχέση σας υποφέρει.

Συνεχής λογομαχία. Οι διαφωνίες και οι διαφωνίες είναι ένα φυσιολογικό μέρος οποιασδήποτε σχέσης, αλλά αν εσείς και ο σύντροφός σας μαλώνετε συνεχώς και δεν μπορείτε να επιλύσετε συγκρούσεις, θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι η σχέση σας υποφέρει.

Έλλειψη υποστήριξης. Ένας καλός σύντροφος πρέπει να είναι υποστηρικτικός και δίπλα σας και στις καλές και στις κακές στιγμές. Εάν νιώθετε ότι ο σύντροφός σας δεν είναι εκεί για εσάς ή δεν σας υποστηρίζει, θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι η σχέση σας υποφέρει.

Αίσθημα δυστυχίας. Τελικά, μια υγιής σχέση πρέπει να κάνει και τους δύο συντρόφους ευτυχισμένους και ικανοποιημένους. Εάν βρίσκεστε συνεχώς δυστυχισμένοι στη σχέση σας, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσετε.

Εάν παρατηρείτε κάποιο από αυτά τα σημάδια στη σχέση σας, ίσως είναι καιρός να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφό σας για το μέλλον της σχέσης σας. Ο χωρισμός μπορεί να είναι επώδυνος, αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητος για την υγεία και την ευτυχία και των δύο ατόμων.

Φωτογραφία Kelly Sikkema

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΤΑ

Περισσότερα