Σχέσεις

Τελευταία Ενημέρωση: 12 December, 2022

Πώς να Κάνετε τις Σχέσεις εξ Αποστάσεως να Λειτουργήσουν

Οι σχέσεις από απόσταση μπορεί να είναι προκλητικές, αλλά μπορεί επίσης να είναι απίστευτα ανταποδοτικές. Εάν είστε σε σχέση εξ αποστάσεως, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να το κάνετε να λειτουργήσει για εσάς.

Πρώτον, η επικοινωνία είναι το κλειδί. Οι σχέσεις από απόσταση βασίζονται στην επικοινωνία για να διατηρήσουν μια ισχυρή συναισθηματική σύνδεση και είναι σημαντικό να καταβάλλετε προσπάθεια να επικοινωνείτε τακτικά. Αυτό σημαίνει να αφιερώνετε χρόνο για τακτικές βιντεοκλήσεις ή τηλεφωνήματα, να στέλνετε μηνύματα ή μηνύματα όλη την ημέρα και να στέλνετε δώρα ή σημειώσεις για να δείξετε την αγάπη και τη στοργή σας.

Στη συνέχεια, η εμπιστοσύνη είναι κρίσιμη. Σε μια σχέση εξ αποστάσεως, είναι εύκολο να αισθάνεστε ανασφαλείς ή ανασφαλείς για τα συναισθήματα ή τις πράξεις του συντρόφου σας. Είναι σημαντικό να εμπιστεύεστε τον σύντροφό σας και να του δίνετε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Αυτό σημαίνει να μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα ή να ζηλεύετε χωρίς στοιχεία και να δίνετε στον σύντροφό σας τον χώρο να ζήσει τη δική του ζωή.

Μια άλλη σημαντική πτυχή για να πετύχετε μια σχέση από απόσταση είναι να θέσετε ρεαλιστικές προσδοκίες. Είναι σημαντικό να είστε ρεαλιστές σχετικά με τις προκλήσεις και τους περιορισμούς μιας σχέσης από απόσταση και να επικοινωνείτε ανοιχτά και ειλικρινά για τις προσδοκίες και τις ανάγκες σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή παρεξηγήσεων και συγκρούσεων και μπορεί να κάνει τη σχέση σας πιο βιώσιμη μακροπρόθεσμα.

Τέλος, είναι σημαντικό να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας μαζί. Όταν έχετε την ευκαιρία να είστε μαζί, κάντε το να μετράει. Προγραμματίστε ειδικές δραστηριότητες και εμπειρίες και φροντίστε να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Αυτές οι στιγμές μπορούν να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τη συναισθηματική σας σύνδεση και να κάνετε τη σχέση σας πιο αληθινή και απτή.

Η δημιουργία μιας σχέσης από απόσταση απαιτεί προσπάθεια, επικοινωνία, εμπιστοσύνη και ρεαλιστικές προσδοκίες. Εστιάζοντας σε αυτούς τους βασικούς τομείς, μπορείτε να διατηρήσετε μια ισχυρή και ικανοποιητική σχέση με τον σύντροφό σας, ανεξάρτητα από την απόσταση.

Φωτογραφία Kristina Litvjak

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΤΑ

Περισσότερα