Σχέσεις

Τελευταία Ενημέρωση: 1 January, 2023

Πώς θα τον Κάνω να με Σκέφτεται

Εάν είστε σε σχέση ή θέλετε κάποιον, ίσως θέλετε να μάθετε πώς να τον κάνετε να σας σκέφτεται. Είναι μια κοινή επιθυμία να είσαι στο μυαλό κάποιου και να τον βάζεις να σε σκέφτεται συχνά. Αν και δεν είναι υγιές να προσπαθείς να ελέγξεις τις σκέψεις ή τις πράξεις κάποιου, υπάρχουν τρόποι να αυξήσεις τις πιθανότητες κάποιος να σε σκεφτεί. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που πρέπει να λάβετε υπόψη:

  1. Δείξε ενδιαφέρον για τη ζωή του: Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνεις κάποιον να σε σκεφτεί είναι να δείξεις γνήσιο ενδιαφέρον για τη ζωή του. Κάντε ερωτήσεις σχετικά με την ημέρα τους, τα ενδιαφέροντά τους και τους στόχους τους. Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να σκεφτούν κάποιον που δείχνει ενδιαφέρον για αυτούς και προσπαθεί να τους γνωρίσει.
  2. Να είστε παρόντες στη ζωή τους: Ένας άλλος τρόπος για να κάνετε κάποιον να σας σκεφτεί είναι να είστε παρών στη ζωή του. Αυτό μπορεί να είναι τόσο απλό όσο να τους στέλνετε μηνύματα ή να τους τηλεφωνείτε τακτικά ή να κάνετε μια προσπάθεια να τους δείτε από κοντά. Όσο περισσότερο αλληλεπιδράτε με κάποιον, τόσο πιο πιθανό είναι να σας σκέφτεται.
  3. Να είστε υποστηρικτικοί: Το να δείχνετε υποστήριξη και ενθάρρυνση μπορεί επίσης να κάνει κάποιον να σας σκεφτεί. Εάν ο σύντροφός σας περνάει μια δύσκολη περίοδο, δώστε λόγια παρηγοριάς και έναν ώμο για να στηριχτείτε. Εάν ένας φίλος εργάζεται για έναν στόχο, επευφημήστε τον και προσφέρετε βοήθεια εάν χρειαστεί. Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να σκέφτονται κάποιον που τους υποστηρίζει και τους νοιάζεται.
  4. Γίνε θετική επιρροή: Το να είσαι θετική επιρροή στη ζωή κάποιου μπορεί επίσης να τον κάνει να σε σκεφτεί. Αυτό μπορεί να είναι τόσο απλό όσο να τους κάνεις να γελάσουν ή να τους φέρεις χαρά στη μέρα τους. Όταν κάποιος αισθάνεται πεσμένος, μια θετική παρουσία μπορεί να κάνει τη διαφορά.
  5. Κάντε τους έκπληξη: Ένας άλλος τρόπος για να κάνετε κάποιον να σας σκεφτεί είναι να του κάνετε έκπληξη. Αυτό θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο η αποστολή ενός στοχαστικού μηνύματος κειμένου ή ενός μικρού δώρου. Οι εκπλήξεις μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός και απροσδόκητος τρόπος για να δείξετε σε κάποιον ότι τους σκέφτεστε.
  6. Μοιραστείτε εμπειρίες: Η κοινή χρήση εμπειριών με κάποιον μπορεί να δημιουργήσει μόνιμες αναμνήσεις και να αυξήσει τις πιθανότητες να σας σκεφτεί. Είτε πρόκειται να πάτε μαζί ένα ταξίδι είτε να δοκιμάσετε ένα νέο εστιατόριο, οι κοινές εμπειρίες μπορούν να φέρουν τους ανθρώπους πιο κοντά και να τους κάνουν να σκέφτονται ο ένας τον άλλον πιο συχνά.
  7. Να είστε αξιόπιστοι: Το να είστε αξιόπιστοι και αξιόπιστοι μπορεί επίσης να κάνει κάποιον να σας σκεφτεί. Εάν λέτε ότι πρόκειται να κάνετε κάτι, συνεχίστε. Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να σκεφτούν κάποιον στον οποίο μπορούν να βασιστούν και που είναι αξιόπιστοι.
  8. Να είστε ο εαυτός σας: Είναι σημαντικό να είστε γνήσιοι και αυθεντικοί όταν προσπαθείτε να κάνετε κάποιον να σας σκεφτεί. Μην προσπαθήσετε να γίνετε κάποιος που δεν είστε ή να βάλετε μια πρόσοψη σε μια προσπάθεια να τον εντυπωσιάσετε. Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να σκέφτονται κάποιον που είναι γνήσιος και αληθινός με τον εαυτό του.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε κάποιον να σας σκεφτεί. Το να δείχνετε ενδιαφέρον για τη ζωή τους, να είστε παρόντες, να είστε υποστηρικτικοί, να έχετε θετική επιρροή, να τους εκπλήσσετε, να μοιράζεστε εμπειρίες, να είστε αξιόπιστοι και να είστε ο εαυτός σας είναι όλοι τρόποι για να αυξήσετε τις πιθανότητες κάποιος να σας σκέφτεται συχνά. Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι υγιές να προσπαθείτε να ελέγξετε τις σκέψεις ή τις πράξεις κάποιου και το πιο σημαντικό είναι να είστε γνήσιοι και αληθινοί με τον εαυτό σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΤΑ

Περισσότερα