Σχέσεις

Τελευταία Ενημέρωση: 29 December, 2022

Σημάδια ότι Δεν θα Γυρίσει

Οι χωρισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι και η ελπίδα να ξαναβρεθούμε μαζί μπορεί να είναι δύσκολο να αφεθεί. Ωστόσο, εάν προσπαθείτε να προσδιορίσετε εάν ο πρώην σας θα επιστρέψει σε εσάς ή όχι, είναι σημαντικό να είστε ρεαλιστές και να αναζητήσετε σημάδια ότι μπορεί να μην ενδιαφέρονται να συμφιλιωθούν.

Εδώ είναι μερικά κοινά σημάδια που φανερώνουν ότι,ίσως, ο πρώην σας δεν θα γυρίσει:

  1. Έχει προχωρήσει: Εάν ο πρώην σας έχει αρχίσει να βγαίνει με κάποιον άλλο ή έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον για εσάς, είναι πιθανό να μην επιστρέψει. Αν εξακολουθούσε να ενδιαφέρεται, δεν θα αναζητούσε ενεργά νέες σχέσεις.
  2. Δεν έχει καμία επιθυμία να επικοινωνήσει: Εάν ο πρώην σας δεν ενδιαφέρεται πλέον να διατηρήσει οποιοδήποτε είδος επικοινωνίας μαζί σας, είναι σαφές σημάδι ότι δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει. Αν ήταν ανοιχτός στην ιδέα της επανένωσης, θα ήταν τουλάχιστον πρόθυμος να μιλήσει γι' αυτό.
  3. Έχει διακόψει τους δεσμούς με κοινούς φίλους: Αν ο πρώην σας έχει σταματήσει να κάνει παρέα με κοινούς φίλους ή έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να σας δει ή να σας ακούσει, είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει.
  4. Έχει αφαιρέσει όλα τα ίχνη σου από τη ζωή του: Αν ο πρώην σου έχει διαγράψει όλες τις φωτογραφίες σου από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή έχει αφαιρέσει οποιαδήποτε φυσικά αναμνηστικά που τους θυμίζουν, είναι σαφές σημάδι ότι προχώρησε και δεν θέλει να επιστρέψει .
  5. Έχει εκφράσει την επιθυμία του να προχωρήσουν: Εάν ο πρώην σας σας έχει πει ρητά ότι δεν θέλει νατα ξαναβρείτε και έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι έτοιμος να προχωρήσει, είναι σημαντικό να σεβαστείτε τις επιθυμίες του και να αποδεχτείτε ότι δεν θα επιστρέψει.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι είναι εντάξει να νιώθετε συντριβές και να θρηνείτε για την απώλεια μιας σχέσης. Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό να είστε ρεαλιστές και να αποδεχτείτε ότι ορισμένες σχέσεις δεν είναι γραφτό να είναι. Εάν βλέπετε αυτά τα σημάδια, ίσως είναι καιρός να προχωρήσετε και να αρχίσετε να θεραπεύετε τον εαυτό σας. Είναι εντάξει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και να εστιάσετε στη δική σας ευημερία πριν βουτήξετε σε μια νέα σχέση.

Φωτογραφία Yuvraj Singh

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΤΑ

Περισσότερα