Υγεία

Τελευταία Ενημέρωση: 31 October, 2023

Τι κάνει ένας άντρας όταν θέλει επανασύνδεση?

Έχετε απομακρυνθεί από κάποιον σημαντικό στη ζωή σας πρόσφατα και είστε έτοιμοι να επανασυνδεθείτε. Αλλά πώς ακριβώς μπορείτε να γεφυρώσετε αυτό το χάσμα και να αναζωπυρώσετε τη σύνδεσή σας; Ως άντρας, τα βήματα μπορεί να μην είναι πάντα προφανή. Τα καλά νέα είναι ότι συχνά είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά. η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και της εγγύτητας απαιτεί προσπάθεια και χρόνο, αλλά το να κάνεις την πρώτη κίνηση για να πλησιάσεις μπορεί να είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα. Είτε πρόκειται για έναν παλιό φίλο, μέλος της οικογένειας ή ερωτικό σύντροφο με τον οποίο θέλετε να επανασυνδεθείτε, το να εκφράζετε πώς αισθάνεστε πραγματικά, το να ακούτε χωρίς να κρίνετε και το να ξαναβρείτε κοινά ενδιαφέροντα είναι όλοι απλοί τρόποι για να ανακαλύψετε ξανά τον δεσμό σας. Παρόλο που μπορεί να νιώθετε αμήχανα στην αρχή, το να παραμείνετε υπομονετικοί και να επικεντρωθείτε στο παρόν και το μέλλον αντί για το παρελθόν θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε τη σχέση σας στο σωστό δρόμο.

Προσεγγίζει Πιο Συχνά

Όταν ένας άντρας θέλει να επανασυνδεθεί, θα ξεκινήσει πλησιάζοντάς σας πιο συχνά. Θα τον παρατηρήσετε να ξεκινάει περιστασιακές συζητήσεις, να στέλνει μηνύματα για να σας χαιρετήσει και να βρίσκει αφορμές για να περάσετε χρόνο μαζί.

Σας προσκαλεί να κάνετε πράγματα μαζί

Θα σου ζητήσει να βγείτε για καφέ, θα σου προτείνει να πάτε να δείτε μια ταινία που και οι δύο θέλατε να δείτε ή θα σε καλέσει να μαγειρέψετε μαζί δείπνο όπως παλιά. Αυτά είναι ο τρόπος του να δημιουργεί ευκαιρίες για να μιλήσετε και να επανασυνδεθείτε χωρίς μεγάλη πίεση.

Ανοίγεται και μοιράζεται λεπτομέρειες για τη ζωή του

Καθώς νιώθει πιο άνετα, θα αρχίσει να σας ανοίγεται ξανά για τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή του, τους στόχους και τα όνειρά του, τις αστείες ιστορίες ή τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Δώστε προσοχή, γιατί αυτό σημαίνει ότι εκτιμά τη γνώμη και την υποστήριξή σας.

Σας κάνει κομπλιμέντα και φλερτάρει

Αν ενδιαφέρεται για ρομαντισμό, μπορεί να αρχίσει να φλερτάρει και να σας κάνει κομπλιμέντα πιο συχνά. Τα παιχνιδιάρικα πειράγματα, η εξεύρεση αφορμών για να σας αγγίξει περιστασιακά και τα φτηνά αλλά γλυκά κομπλιμέντα είναι όλα σημάδια ότι νιώθει τη σπίθα να αναζωπυρώνεται.

Προσπαθεί να κάνει μικρά πράγματα για εσάς

Είτε σας προσφέρει μια βόλτα όταν το αυτοκίνητό σας είναι στο συνεργείο, είτε σας φέρνει τον αγαπημένο σας καφέ, είτε σας βοηθάει με δουλειές και θελήματα, σας δείχνει (με τον δικό του τρόπο) ότι σας έχει στο μυαλό του και θέλει να σας φροντίζει. Αυτές οι μικρές πράξεις εξυπηρέτησης και καλοσύνης αποδεικνύουν πόσο σημαντικός είσαι γι' αυτόν.

Αν ο τύπος που σας έκανε ghosting ξαφνικά κάνει όλα αυτά τα πράγματα, είναι ένα αρκετά σαφές σημάδι ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του και ελπίζει σε μια άλλη ευκαιρία. Η μπάλα είναι στο δικό σας γήπεδο - αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρετε ότι η καρδιά του είναι στο σωστό μέρος.

Προσπαθεί Να Περνάει Ποιοτικό Χρόνο Μαζί

Όταν ένας άντρας θέλει να επανασυνδεθείτε, θα προσπαθήσει να βρει ποιοτικό χρόνο για τους δυο σας.

Το να περνάτε χρόνο μαζί, ασχολούμενοι με ουσιαστική συζήτηση ή κοινές εμπειρίες, μπορεί να βοηθήσει στην αναζωπύρωση της σύνδεσής σας. Καταβάλλετε προσπάθεια να ακούσετε πραγματικά ο ένας τον άλλον χωρίς περισπασμούς. Κλείστε τα τηλέφωνά σας και κάντε οπτική επαφή. Μιλήστε για τις ελπίδες, τα όνειρα, τις αξίες σας και για το τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή σας.

Το να κάνετε μια δραστηριότητα μαζί, όπως το να μαγειρέψετε ένα γεύμα στο σπίτι, να βγείτε μια βόλτα έξω, να γυμναστείτε ή να ασχοληθείτε με ένα χόμπι που σας αρέσει και στους δύο, είναι όλοι πολύ καλοί τρόποι για να δεθείτε με ποιοτικό χρόνο. Κάντε συνήθεια να δοκιμάζετε νέα εστιατόρια, να επισκέπτεστε μουσεία ή απλώς να εξερευνείτε μέρη της πόλης σας που δεν έχετε πάει ποτέ. Το να έχετε περιπέτειες μαζί διαμορφώνει αναμνήσεις και εσωτερικά αστεία που ενισχύουν τη συναισθηματική σας οικειότητα.

Μη φοβάστε να ζητήσετε αυτό που χρειάζεστε για να νιώσετε ξανά κοντά σας. Δώστε του να καταλάβει ότι εκτιμάτε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε μέσα από ποιοτικές συζητήσεις και κοινές εμπειρίες. Βάλτε ως προτεραιότητα να προγραμματίζετε τακτικές βραδιές ραντεβού ή χρόνο μόνοι σας ως ζευγάρι. Ενώ η ζωή μπορεί να είναι πολυάσχολη, η διατήρηση της σύνδεσής σας με ποιοτικό χρόνο και επικοινωνία είναι αυτό που κρατάει τις σχέσεις ισχυρές.

Με ανοιχτή επικοινωνία, κοινά ενδιαφέροντα και αφιερώνοντας χρόνο για να είστε πραγματικά μαζί, θα ξαναβρείτε τον δρόμο σας ο ένας στον άλλον. Η επανασύνδεση μπορεί να απαιτεί προσπάθεια, αλλά η ανταμοιβή ενός ισχυρότερου δεσμού αξίζει τον κόπο.

Ανοίγεται Για Τις Σκέψεις Και Τα Συναισθήματά Του

Όταν ένας άντρας θέλει να επανασυνδεθεί, θα ανοίξει για το τι πραγματικά τον απασχολεί.

  • Θα μοιραστεί λεπτομέρειες για τη μέρα του, τα ενδιαφέροντά του, τους στόχους του, τους αγώνες του - πράγματα που συνήθως κρατάει για τον εαυτό του. Το άνοιγμα με αυτόν τον τρόπο δείχνει ότι σας εμπιστεύεται και εκτιμά τη γνώμη σας.

Μπορεί να μιλήσει για:

  • Τα όνειρα και τα πάθη του. Τα πράγματα που πραγματικά τον κινητοποιούν ή τον ενθουσιάζουν.
  • Τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες του για τον εαυτό του. Οι τομείς στους οποίους αισθάνεται ατελής ή ανεπαρκής. Η αποκάλυψη αυτών των ευάλωτων τμημάτων του εαυτού του σηματοδοτεί την άνεσή του μαζί σας.
  • Τα λάθη και οι τύψεις του. Τα πράγματα που εύχεται να μπορούσε να γυρίσει πίσω και να κάνει διαφορετικά. Το να παραδέχεται τα λάθη και τις ατέλειές του είναι ένα σημάδι ότι θέλει να εμβαθύνει τη σχέση σας.
  • Οι ελπίδες και οι επιθυμίες του για το μέλλον. Το είδος της ζωής που φιλοδοξεί να χτίσει και να μοιραστεί με κάποιον άλλο. Η συζήτηση για το μέλλον με αυτόν τον τρόπο μεταδίδει ότι σας βλέπει ως μέρος του.

Όταν ένας άντρας επανασυνδέεται ανοίγοντας με αυτούς τους βαθύτατους και ουσιαστικούς τρόπους, αυτό δείχνει ένα επίπεδο οικειότητας και αγάπης που έχει για εσάς. Δείχνει ότι παρά τις όποιες προκλήσεις έχετε αντιμετωπίσει, εξακολουθεί να νοιάζεται βαθιά για εσάς και τη σχέση σας. Είναι πρόθυμος να κάνει τον εαυτό του ευάλωτο, μοιραζόμενος αυτά που έχει στην καρδιά και το μυαλό του. Για έναν άνδρα, αυτού του είδους η συναισθηματική διαφάνεια είναι ο πιο αληθινός τρόπος για να επανασυνδεθεί με κάποιον που αγαπά.

Συμπέρασμα

Ορίστε λοιπόν, τα σημάδια που μαρτυρούν ότι ο πρώην σας θέλει να επανασυνδεθείτε. Όταν ένας άντρας προσεγγίζει μετά από ένα διάστημα χωρισμού, οι πράξεις του λένε πολλά για τις προθέσεις του. Καταβάλλει προσπάθεια να ξεκινήσει περιστασιακές συζητήσεις, ρωτάει πώς είσαι και τι κάνεις. Βρίσκει αφορμές για να σας δει από κοντά, είτε αρπάζοντας καφέ είτε απλώς πέφτοντας πάνω σας στην πόλη. Μιλάει για τις παλιές καλές στιγμές που μοιραστήκατε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σκέφτεται το παρελθόν και ενδεχομένως ένα κοινό μέλλον ξανά.

Αν οι προσπάθειές του φαίνονται ειλικρινείς και είστε ανοιχτή στο να αναζωπυρώσετε τη σπίθα, δώστε του μια ευκαιρία. Συναντηθείτε και δείτε αν η χημεία εξακολουθεί να υπάρχει. Προχωρήστε όμως αργά και βεβαιωθείτε ότι είναι πρόθυμος να δεσμευτεί για να λειτουργήσουν τα πράγματα αυτή τη φορά. Το παρελθόν μπορεί να είναι παρελθόν, αλλά σας αξίζει ένας σύντροφος που θα καταβάλει προσπάθεια για να χτίσετε ένα σταθερό μέλλον μαζί. Αν δεν είναι έτοιμος γι' αυτή την πρόκληση, θα ξέρετε ότι η επιθυμία του να επανασυνδεθεί ήταν περισσότερο για να καλύψει ένα προσωρινό κενό παρά για μια πραγματική λαχτάρα για εσάς. Έχετε ζήσει την καλύτερή σας ζωή, οπότε μην συμβιβαστείτε με λιγότερα από όσα σας αξίζουν. Αλλά αν φαίνεται ειλικρινής, μια δεύτερη προσπάθεια για την αγάπη μπορεί να αξίζει το ρίσκο. Η επιλογή είναι δική σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΤΑ

Περισσότερα